בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גסות הרוח היא רק הבעיה הקטנה שלו. מה ניב גלבוע, מבקר המסעדות של ערוץ 10, מבין במסעדנות?

ניב גלבוע, מבקר המסעדות של ערוץ 10, מלגלג על מלצרים ומציג מסקנות פופוליסטיות כדי לקבל כפיים. אבל לא גסות הרוח היא החיסרון העיקרי שלו אלא חוסר ההבנה של התחום

366תגובות

אין עוד עבודה שמכינה אותך למרחב הטיפוסים הישראלי כמו מלצרות. במשך עשר השנים, מגיל 15 עד 25, שבהן עבדתי במסעדות ברחבי תל אביב — כפועל מטבח זוטר, שוטף כלים, שוטף רצפות, פיקולו (הלוחמים האמיתיים של הענף) ולבסוף מלצר — התוודעתי מדי יום ביומו לכל הארכיטיפים שמתהלכים סביבנו חופשי. עזבו אתכם מאבחונים פסיכוטכניים, פסיכולוגיים, פסיכיאטריים וסוציולוגיים — תנו לכל מלצר ממוצע להניח תפריטים, לקחת הזמנה, לערוך את השולחן ולפנות אותו והוא כבר יידע להרכיב פרופיל אישיותי מדוקדק של היושבים מולו. עד שלב הגשת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו