בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מדוע אנחנו רואים שוב חדי־קרן בכל מקום

בעידן משתנה, סוער וכאוטי כמו זה של ימינו, מה הפלא שכולנו מחפשים את החד־קרן הפנימי שלנו?

4תגובות
בחור והחד-קרן שלו בפסטיבל מוזיקה בארה"ב
איימי האריס / אי-פי

ג'ינג'ר, תמרים, אגוזי קשיו ואצות כחולות־ירוקות — אלה כמה מהמרכיבים של "לאטה חד־קרן" של בית הקפה "דה אנד" בברוקלין, שהפך, לזמן קצר, ללהיט אינסטגרם ססגוני. אבל תהילת עולם היא דבר חולף. המשקה הברוקלינאי ניגף תחת פרסותיו של "פרפוצ'ינו חד־קרן" האימתני של רשת סטארבקס האדירה, למרות שטועמים הגדירו אותו כ"משקה הגרוע ביותר אי פעם", וציינו כי הוא מצטיין ב"טעם של פלואוריד ובמרקם של בוצה מתכתית". לפני כחודש תבע בית הקפה את סטארבקס על הפרת זכויות יוצרים, וטען שלא רק שהרשת גנבה ממנו את הרעיון, אלא אף הוציאה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו