אנחנו על המפית: אלו השפים שהעולם מגלה דרכם את האוכל הישראלי - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אנחנו על המפית: אלו השפים שהעולם מגלה דרכם את האוכל הישראלי

לכתבה
השף יוסי חדד במסעדת "ג'וזף" בבוקרשט ADI POPA

עינת אדמוני פרצה בניו יורק עם פלאפל, יוסי חדד מאכיל את עשירי בוקרשט וגל בן משה לקח את ברלין. מסע עולמי דרך הסירים עם שישה שפים ישראלים הנוחלים הצלחה בחו"ל

6תגובות

חמושים בסכין מטבח ובחוצפה ישראלית הם הפליגו לחו"ל. שמותיהם מתנוססים מעל למסעדות שמתמלאות כל ערב, זוכות לביקורות משבחות ומגישות אוכל שרק הם יודעים לבשל. דבר לא עוצר אותם, לא המרדף אחר הניירת בנבכי הביורוקרטיה, לא העבודה המפרכת, לא תחושת הזרות, הניכור, הגעגועים הביתה או תחושת האפסות במקום שאף אחד לא מכיר אותם. שישה טבחים מקומיים, שיצאו למחוזות רחוקים כדי לפרוץ כשפים בינלאומיים, נבחרו להתראיין לכתבה זאת ולקחת אותנו למסע עולמי דרך הסירים: יוסי חדד מ"ג'וזף" בבוקרשט, עינת אדמוני מ"טעים", "בר בולונט" ו"בלבוסטה" בניו יורק, גל בן משה מ"גלאס" בברלין, תמיר נחמיאס מ"פרנצ'י" בפריז שבקרוב יפתח מקום...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו וקבלו את סיכום כותרות הבוקר ישירות למייל מדי יום

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות