האם צמח הסטיביה יהיה הממתיק של העתיד - הקצה - הארץ

האם צמח הסטיביה יהיה הממתיק של העתיד

יותר מ–60 שנה אחרי אישור הציקלמט, בעידן שבו אנו מפחדים מסוכר וגם מממתיקים מלאכותיים יותר מאי פעם, לא ברור למה כל כך קשה לייצר ממתיק טבעי נטול קלוריות. במעבדות המזון של חברות המשקאות מתנהל מירוץ עתיר ידע ומשאבים שמטרתו לפצח את צמח הסטיביה ולהפוך אותו לממתיק של העתיד

דניאל אנגבר
ניו יורק טיימס מגזין
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
דניאל אנגבר
ניו יורק טיימס מגזין

תגובות