חמין עירקי (טבית)

באדיבות השף אביב משה (מסה)
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
באדיבות השף אביב משה (מסה)

כמות המנות: 0

דרגת קושי: בינוני

מצרכים: 4 כרעי עוף 500 גר' שפונדרה חתוך גדול 3 כוסות אורז שטוף 4 עגבניות חתוכות קטן 2 בצלים קצוצים 10 בצלים קטנים שלמים 100 גר' רסק עגבניות מלח, פלפל 1כף של בהרט קורט הל טחון קורט קינמון ביצים לפי מספר הסועדים

אופן ההכנה: 1. יוצקים לסיר גדול מעט שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ. מוסיפים את העוף והשפונדרה, מתבלים בפלפל שחור ומטגנים עד קבלת גוון שזוף. מוסיפים את העגבניות ואת רסק העגבניות. כשהנוזל מבעבע, מוסיפים שתי כוסות מים ומעט מלח. מרתיחים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה. מעבירים את העוף לכלי נפרד. 2. מוסיפים לסיר את האורז והבצלים וכ־1.5 כוסות מים נוספות. מתבלים בבהרט, בהל ובקינמון, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך. מרתיחים פעם נוספת ומבשלים עד שהנוזלים נספגים באורז. 3. מחזירים לסיר את כרעי העוף ומכניסים אותם מתחת לאורז. מכסים את תכולת הסיר עם נייר פרגמנט ומניחים עליו ביצים לפי מספר הסועדים. מכסים היטב ומכבים את האש. 4. מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ־30 דקות. מנמיכים את החום ל־100 מעלות וממשיכים לאפות למשך הלילה.

כתבות מומלצות

קנדי כורע ברך מול בית המשפט העליון בוושינגטון, באפריל

העליון בארה"ב: עובדים בבתי ספר רשאים להתפלל במקום עבודתם

אדולף אייכמן. "פנינים" מתועבים

חשבתי שכבר שמעתי הכל. ההקלטות של אייכמן טלטלו אותי

הפגנת מחאה נגד פסיקת העליון, מול בית הנבחרים של יוטה

למה מתכוון בית המשפט העליון בארה"ב כשהוא מדבר על "ניטרליות"

"שבב של אהבה 2". נקודת מבט מקורקעת במציאות

העונה הראשונה היתה מצוינת. השנייה משונה ומהנה לא פחות

גדי סוקניק, חדשות ערוץ 2

המרוויח הגדול ביותר מההתבטאות של גדי סוקניק הוא סוקניק עצמו