השף שחיפש פשטות: פרידה מרובושון - ומתכון לפירה המושלם שלו

בין אם הכין מנות מוכרות כביצת עין או חביתה, כל מתכון של השף הצרפתי נעשה בדיוק מושלם. בראיון שערכה איתו אריאנה מלמד כשהיה מלך הרייטינג בצרפת הוא אמר בחיוך שלפעמים הדברים הפשוטים הם הטובים ביותר. מתחת לקלישאה הזו הסתתרו עשרות שנות נסיון ושריר ענק

אריאנה מלמד
אריאנה מלמד
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אריאנה מלמד
אריאנה מלמד

כששאלתי מה הופך בשלן  מעולה לשף גדול, הוא חייך וחשף את זרועו הימנית מבעד לשרוול של חולצת טבחים צחורה. גם לפני שעשה שריר, היה ברור שקיבורת הזרוע שלו מיוחדת במינה, וכשאיגרף את כף היד והשריר התגלה במלוא תפארתו הוא אמר, "תגעי. זה כל ההבדל". שריר אימתני שלא נולד במכון כושר אלא בעבודה מפרכת, מיוזעת, במטבח לוהט וצפוף של מסעדת פועלים קטנה בתחנת רכבת פרובינציאלית בצרפת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ