בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף שחיפש פשטות: פרידה מרובושון - ומתכון לפירה המושלם שלו

בין אם הכין מנות מוכרות כביצת עין או חביתה, כל מתכון של השף הצרפתי נעשה בדיוק מושלם. בראיון שערכה איתו אריאנה מלמד כשהיה מלך הרייטינג בצרפת הוא אמר בחיוך שלפעמים הדברים הפשוטים הם הטובים ביותר. מתחת לקלישאה הזו הסתתרו עשרות שנות נסיון ושריר ענק

14תגובות
רובושון ב-2016
פרנסואה גיו / אי-אף-פי

כששאלתי מה הופך בשלן  מעולה לשף גדול, הוא חייך וחשף את זרועו הימנית מבעד לשרוול של חולצת טבחים צחורה. גם לפני שעשה שריר, היה ברור שקיבורת הזרוע שלו מיוחדת במינה, וכשאיגרף את כף היד והשריר התגלה במלוא תפארתו הוא אמר, "תגעי. זה כל ההבדל". שריר אימתני שלא נולד במכון כושר אלא בעבודה מפרכת, מיוזעת, במטבח לוהט וצפוף של מסעדת פועלים קטנה בתחנת רכבת פרובינציאלית בצרפת. ז'ואל רובושון, גדול השפים של צרפת המודרנית שמת אתמול, עבד במטבח הזה יותר מחמש שנים. הוא לא היה השף של המקום. הוא היה הנער בן ה–15,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו