גולשים על גולדה
לפני כשנה החל קמפיין לשמירה על מתחם "גולדה" כאזור לגלישה לסקייטרים. שלושה סקייטרים תיעדו את קורותיו מאז שנפתח ב-1996

מתחם גולדה הוא אחד ממרכזי התרבות הגדולים בתל אביב. ממוקמים בו תיאטרון הקאמרי, האופרה הישראלית, מוזיאון תל אביב והוא גם משמש מאז 1996 מוקד עלייה לרגל של תרבות הסטריט והסקייט. לתרבות שהתפתחה במתחם יש גם שם - "גולדה" - ונמנים עליה מאות גולשים מכל הגילים. זוהי קהילה מגובשת ומגוונת עם הווי וסגנון ייחודי.
ב-11 באפריל 2018 הגיעו למתחם פועלי בניין מטעם העירייה והחליפו בחריצות את אבני השיש שגלשו עליהם הסקייטרים (תנאי גלישה אופטימלים) בחיפויי עץ והוסיפו מחסומים המקשים באופן משמעותי על הגלישה. השיפוץ עורר סערה גדולה בקרב הסקייטרים והם פתחו בקמפיין להעלאת המודעות הציבורית בשם save golda#. הסיסמה של הקמפיין היתה "אין גולדה - אין תרבות".
הקמפיין צבר תאוצה בקרב האוכלוסייה הצעירה של העיר, התקיימו אירועים ומופעים, הנושא סוקר בעיתונות והתקיימו הפגנות שקטות. במקביל, החלו הסקייטרים לשאת ולתת עם עיריית תל אביב כדי למצוא פתרונות, ולאחר חודשים ספורים הושג הסכם המכיר בגולדה כמתחם אורבני-תרבותי שיאפשר לסקייטרים לגלוש וליהנות בו.
בסדרה זו מציגים שלושה צלמים וסקייטרים - גיא פיטשון, ערן קאופמן ויהב טרודלר - צילומים משנת 2013 ועד ימינו, ומספקים הצצה קרובה ואינטימיות למגרש הביתי שלהם. בצילומים ניתן לראות את התפתחות המתחם לאורך השנים ואת הדינמיקה המשתנה בו כחלק מהתרבות ההיסטורית של תל אביב.