יום בחיי חנין סרואן, מנהלת ייצור בגלידריה שמתאפקת ולא טועמת - עוד 365 ימים - הבלוג של סיון קלינגבייל - הארץ
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יום בחיי חנין סרואן, מנהלת ייצור בגלידריה שמתאפקת ולא טועמת

חיפאית בת 28, סטודנטית לחינוך לגיל הרך, גרה עם המשפחה, ירדה 13 ק"ג בשנה האחרונה

תגובות
0
חנין סרואן

"שלום, שמי חנין סרואן מחיפה. בת 28, מנהלת ייצור בגלידריה לג'נדה שבמרכז הכרמל מזה חמש שנים. לומדת חינוך לגיל הרך במכללת אורנים, מאורסת לגבר החלומות שלי ובמעט זמן שנותר לי - מאוד אוהבת לבלות עם המשפחה והחברות הקרובות שלי".

היום של חנין סרואן הוא היום ה-16 בפרויקט "עוד 365 ימים בחיים של 365 אנשים"

 

06:30

בוקר טוב ועייף. גרה עם ההורים - אני ערביה מוסלמית וככה מקובל אצלנו.

1
חנין סרואן

07:00

שוקו כבר מחכה לטיול בוקר שלו ולזמן האיכות שלנו יחד. הוא איתי כבר ארבע שנים. אמא לא מרשה כלבים בבית אז הוא בגינה.

6
חנין סרואן

08:30

יורדת מהאוטובוס. אני בעבודה. אין כמו לפתוח את היום עם כוס קפה. בבית אין לי זמן לשתות קפה. צריכה לטייל עם שוקו, גם להתארגן לוקח לי לא מעט זמן ואם לומר את האמת - הקפה בלג'נדה יותר טעים. יש ימים שאבא שלי בבית כשאני קמה (הוא עובד בירושלים ולכן חלק מהשבוע בכלל לא בבית), הוא מכין קפה אסלי - יותר טוב מהאספרסו של העבודה.

3
חנין סרואן

12:15

בעבודה אני מייצרת גלידות טריות. אני כבר חמש שנים כאן. הגעתי למקום דרך חברה. היא כבר לא עובדת פה. אני נשארתי. התחלתי בדלפק, עברתי לייצור. רגילה ששואלים אותי "איזה גלידה את הכי אוהבת". התשובה היא נוטלה או קרמל מלוח. בתמונה גלידה נוטלה (קרמל מלוח פשוט מצטלם פחות יפה).

4
חנין סרואן


12:30

קצת סלט לארוחת צהריים לאיזון הקלוריות. בשנה האחרונה ירדתי 13 קילו. בחורף שעבר החלטתי שבמקום לעלות במשקל כמקובל בעונה הקרה, אני ארד. עשיתי את הדיאטה לבד - הפסקתי לנשנש גלידה, התחלתי לאכול מסודר. מרשה לעצמי רק מנת גלידה אחת בשבוע, ביום שישי יחד עם הארוס שלי, חמודי. גם נמנעת גם מלטעום. מכינה את הגלידה כבר חמש שנים, אני יודעת מה הטעם, המתכון אותו מתכון. לא מרשה לעצמי לעגל פינות ולאכול בטענה שזה "לטעום".

5
חנין סרואן

16:17

סיימתי משמרת, עייפה אחרי שעות ארוכות של עבודה פיזית. את הגלידה מייצרים מאפס. יום שלם של להוציא ולהכניס מרכיבים אל המכונה, לייצר מסה ומשם לוויטרינה. אוהבת להיות במטבח בשקט.

עכשיו הולכת הביתה אל "המשמרת השנייה" עם אחייניתי המתוקה שנמצאת בבית וכמובן אל הכלים והכביסה. חייבת לעזור בבית. אמא שלי הרבה יותר עמוסה ממני. היא עושה פוסט דוקטורט בחינוך לגיל הרך. יש לה ארבעה ילדים והיא סבתא לשניים. אנחנו משפחה מאוד קרובה. אחותי הקטנה ואני גרות בבית. אחותי הגדולה גרה 10 דקות מאיתנו (היא אמא לשניים והיא כרגע בחופשת לידה) ואחי גר בחצור עם חברה שלו.

6
חנין סרואן

16:50

אוהבת לבלות עם לור. אין כמו הזמן הזה איתה, כל רגע זה מתנה. החלטנו להכין עוגת תפוזים, תאחלו לנו הצלחה.

7
חנין סרואן

18:00

בסוף יצא לנו משהו וזה עוד אכיל

8
חנין סרואן

20:30

על האש עם המשפחה היקרה שלי. זה קורה פעמיים-שלוש בשבוע כשאבא מגיע הביתה. הוא אוהב להכין אוכל ולנו זאת דרך טובה לסיים את היום. ועכשיו מקלחת, מנוחה וקצת שקט לעצמי.

9
חנין סרואן

00:00

לישון

רוצים גם אתם להשתתף, לתעד יום בחייכם ולהיות אחד או אחת מעוד 365 ימים בחייהם של 365 אנשים? פנו לsivan.klingbail@gmail.com



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#