מיונז 2.0 |

לאכול צרצר בעמק הסיליקון

בחברות ההזנק מתחילים ללטוש עיניים לטריטוריה של ענקיות המזון ומאמינים שמה שעובד בפיתוח אפליקציות, יכול לעבוד גם בעסקי האוכל

ניק בילטון, ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניק בילטון, ניו יורק טיימס

מייגן מילר יודעת שג'וקים מלאים בחלבונים, והיא טוענת שאפשר לעשות מהם חטיף טעים להפליא. אבל אם זה נשמע לכם קצת יותר מדי קיצוני, האם יכול להיות שתהיו מוכנים לחשוב על אכילת צרצרים, אם הם "נטחנו לאבקה כך שאי אפשר לראות כנפיים או רגליים?"

היא חושבת שכן.

מילר היא אחת ממייסדי Chirp Farms, סטארט אפ שמוקדש לפיתוח מזון כמו Chirp bars, ספינת הדגל של החברה - חטיף עשוי כולו מצרצרים. החטיף שיעלה 2.5 דולר צפוי להגיע לחנויות בשנה הבאה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ