בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

להיות אייל שני: שירי הלל לעגבניה בלחיצת כפתור

מחולל ההתרשמויות הקולינריות של אייל שני יספק לכם פניני לשון בנוסח השף הידוע גם מבלי לצפות במאסטר שף

תגובות

אייל שני הוא ללא ספק אחד מגיבורי התרבות של ימינו. לטוב ולרע, לא משנה אם אתם בטוחים שהוא קשקשן בלתי נלאה, או שהוא ראוי לתואר אביר השולחן העגול של העגבניה השמימית, אתם לא יכולים להימלט ממנו ומהאמירות המפולפלות שלו, או מהדיווחים על עוד מסעדה שפתח, או סגר.

כיאות לגיבור תרבות, כדוגמת הפזמונאי יוסי גיספן ורבים אחרים זכה גם שני למחולל אוטומטי של אמרות השפר שלו.

מחולל ההתרשמות הקולינרית, שיצר איתי ליברמן, ומודה לאייל שני על ה"השראה האינסופית" שהוא העניק, יכול בלחיצת כפתור לספק משפטי מחץ כמו "הגרטן תפוחי אדמה שהנחת על שולחני הופך את קרביי במראות של מחול שמיימי שטרם התחיל. זה מזכיר סיטואציה שבה ניתן לשלשל גרעיני תירס למרות שניתן להוביל שתי פרות עיוורות לשוקת".

או לחילופין, "הפטה חרגולים שיצרת מעלה בתודעתי תמונה של מאפרה שעולה על גדותיה. זה מציף בי תשוקה לסובב סביבון בחנוכה מבלי למלא בקבוק מים מלא בזכרונות ריקים".

ליברמן כמובן מציין שמדובר באתר סאטירי ש"כל הנאמר בו אינו קשור למציאות ואין לקחת את התוכן באתר זה ברצינות. האתר אינו קשור לאייל שני ואינו מייצג אותו. אנו מתנצלים מראש אם ישנם שפים, עגבניות או גולשים שמוצאים את עצמם נפגעים מההתרשמויות הנ"ל".



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו