יוטיוב מציף את פייסבוק? כך תסגרו את הברז

גם יוטיוב החלה לעדכן בפייסבוק על כל סרטון שאתם צופים בו. אם לא בא לכם להציף את חבריכם, נסו את הצעדים הבאים

עודד ירון
עודד ירון

אחרי שפייסבוק הוסיפה את האפשרות לעדכן באופן אוטומטי כל פיפס שאנחנו עושים ברשת, גיליתי לפתע שגם המתחרה הגדולה (או, זו שמנסה להיות המתחרה הגדולה) לא חוסכת במאמצים לעצבן.

בעודי מתמכר לתחביב החדש שלי - בלוז תימני בפול ווליום באדיבות Yemen Blues - גיליתי פתאום שגם החברים בפייסבוק זכו לגלות באופן אבטומטי את הלהקה. כלומר, גם לגוגל קפץ הפייסבוק והם לא טרחו להפוך את השיתוף האוטומטי ל-opt in (בחירה מודעת).

אין לי בעיה שאחרים יהנו ממוזיקה טובה, אבל אני לא בטוח שהם ישמחו לראות שאני הופך לספאמר בשירות הלהקה. חוץ מזה, מה יקרה כשאני אצא טמבל ואלחץ על איזה כותרת פרובוקטיבית רק כדי לגלות שעשו לי ריק רולינג. לא רק שארגיש טמבל, כל העולם ידע את זה (קצת כמו לקום עם פנים צבועות בטיול שנתי).

אז איך מכבים את העניין?

1. נכנסים לאתר יוטיוב המחודש

צילום: צילום מסך

2. לוחצים על שם המשתמש שלכם (מימין למעלה בממשק באנגלית), כעת ייפתחו לכם אפשרויות, לצד רשימת הפלייליסטים וההיסטוריה שלכם.

3. לחצו על הגדרות (Settings)

4. בחלון שנפתח בחרו שיתוף (Sharing)

5. שם תוכלו לראות שיש שורה ארוכה של פעולות שניתן לשתף באופן אוטומטי ביוטיוב ובאתרים אחרים. בנוסף ישנה רשימה של חשבונות קשורים. ברירת המחדל היא שהכל משותף באופן אוטומטי (מופתעים?).

6. כאן תוכלו לבחור אם להסיר את כל אפשרויות השיתוף האוטומטיות ביוטיוב - מלבד העלאה של סרטונים, על ידי לחיצה על התיבות השונות. בנוסף תוכלו לקבוע שהשיתוף האוטומטי לא יופעל ברשתות השונות על ידי לחיצה על Disable AutoShare בכל אחת מהרשתות.

7. לוחצים למטה על כפתור שמור שינויים (save Changes) ובא שלום על ישראל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ