בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עזבו אתכם מהמכונית של טסלה, לחם שום בחלל זה הדבר האמיתי

אנחנו יודעים כמה הטעם של לחם שום רגיל הוא חזק, אך האם זה ישתנה אחרי טיול בגובה של 35 קילומטרים מעל הקרקע? מזל שיש מי שהחליטו לעשות את הניסוי בשבילכם. ולמען המדע כמובן

תגובות
לחם שום בחלל
ערוץ היוטיוב של Tom Scott

בשנת 1961 הגיע האסטרונאוט הרוסי יורי גגרין לחלל. מאז נראה שאחד התחביבים של חובבי האסטרונומיה, אסטרופיזיקה והקוסמולוגיה הוא פשוט להראות שאפשר - או במילים אחרות, לשלוח כל חפץ אפשרי לחלל. בשנים האחרונות, עם התפתחות המצלמות הניידות והאיכותיות, כולנו יכולים ליהנות מסרטונים מטופשים אך מהפנטים של פיצות בחלל, דונאטס, עוגת חתונה, צעצועי פלסטיק וכמובן מכונית טסלה.

מהשבוע כולנו יכולים ליהנות ממזון נוסף שנשלח לחלל, רק כדי שמשלחיו יוכלו לקבל אותו בחזרה ולאכול אותו. כל זה הודות לטום סקוט, יוטיובר בריטי חובב גאדג'טים עם מעל למיליון עוקבים ברשת. הפעם החליט סקוט לבדוק מה קורה ללחם שום לאחר בילוי קצר בחלל, והכי חשוב - האם זה משנה לו את הטעם.

We Sent Garlic Bread to the Edge of Space, Then Ate It - דלג

"זה התחיל בשיחה בפאב לפני כמה שבועות, והפך לאחד הסרטונים המגוחכים שיצרתי", כתב סקוט בתיאור הסרטון, שעלה אמש ליוטיוב וזכה עד כה לקרוב למיליון צפיות. מעבר להרפתקה הקטנה של שליחת הלחם לחלל, סקוט גם השאיר חצי ממנו על כדור הארץ, על מנת לבצע השוואת טעמים בין המוצר שעל כדור הארץ ול"לחם סטרטוספרי", כהגדרתו.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו