יאיר בריל - צרובה
יאיר בריל

אין מה לעשות, לא כולנו ניחנו ביכולות בישול מרשימות במיוחד. אמנם כמעט שנה שלמה של הסתגרות בבתים הובילה לא מעט אנשים להתמחות ברזי המחמצת ולהגיע לחגורה שחורה בבישול מולקולרי, אבל עדיין ישנם רבים שמתקשים בפעולות הבסיסיות ביותר שהמטבח דורש. נניח, בישול פסטה לדרגה העשיה המדויקת.

כן, התהליך שאמור להיות יחסית ידידותי גם לכושל שבבשלנים מצליח להפיל בפח אומללים רבים, אך לא אלמן ישראל (או כל אחד אחר בעולם). חברת בארילה (Barilla), יצרנית המזון המפורסמת ומשווקת הפסטות הגדולה בעולם, החליטה לתת כתף למיואשים והרעבים: פלייליסטים שונים בספוטפיי שמטרתם לתזמן לכם את זמן הבישול המדויק של הפסטה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ