מה מבשלים היום?

מנות מושקעות, פסטות זריזות או סלטים קלילים, תבשילי אורז נהדרים וכמובן, קינוחים משגעים: תפריט ענק לכל מי שנשאר בבית, המציג מעל מתכונים קלים או מורכבים לארוחת צהריים (או ערב) - כל שנותר לכם הוא למיין ולבחורמנות קלות או מושקעות, פסטות זריזות או סלטים קלילים, תבשילי אורז נהדרים וכמובן, קינוחים משגעים: תפריט ענק לכל מי שנשאר בבית, המציג מעל מתכונים קלים או מורכבים לארוחת צהריים (או ערב) - כל שנותר לכם הוא למיין ולבחור

הארץ

מתכונים לקראת יום כיפור

פינת אוכל

רגע לפני החג, המסעדות נסגרות מחדש ועתידו של המטבח העילי בישראל נראה עגום מתמיד. הלל תווקולי ממסעדת אנימאר מציע שבעה מתכונים בתקווה לימים טובים יותר

רונית ורד
11 תגובות לכתבה

כולם אופים עכשיו: מתכוני לחמים ומאפים

הסהרונים של סבתא ציפורה יועדו לשבירת הצום ותמיד הכילו את השילוש הסבתאי הקדוש: "סוכר- קינמון- אגוזי מלך". האופה סער מור חוזר אל ילדותו בטבריה ואל מאפי השמרים הבלתי נשכחים של סבתו

סער מור

אוכל בעמידה

טאצ'פוד: המתכונים של מיכל רוזנבך

זן ואמנות הבישול: מתכונים לילדים ולהורים שלהם

נתח פילה במחית פטריות וחרדל עטוף בבצק עלים – מנה עיקרית קלאסית, יפהפייה ומרשימה על כל שולחן, בטח בחג ולמרות זאת היא לא מסובכת להכנה – תתכוננו למחמאות

קרן הבר
18 תגובות לכתבה

המדריך