טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כיכרות טריים של לחם שיפון

החיים ב–400 מעלות: חזרתו של האופה החקלאי

חגי בן יהודה, דור חמישי לאופים ממזרח אירופה שהעדיפו את פתח תקוה על פני ניו יורק, מנסה לגדל חיטה מסורתית, ומתעקש עדיין לאפות לחמים בתנור עצים

המתכונים הנצפים בהארץ

כתבות שאולי פספסתם

עוד כתבות אוכל

מתוקים בשוק בטוניס

בריק, ספינג' וריח של געגועים: יומן מסע קולינרי מרחיב לב בתוניסיה

באוטובוס אחד ישן, עם עוד 42 תוניסאים פנסיונרים, חוצים את תוניסיה לאורך חופיה, בין העיר טוניס לאי ג'רבה, בין שוק דגים לנוגט של היהודי האחרון בסוס. חן קורן יצאה לחפש את ביתה של סבתה וחזרה עם 64 קילו של זכרונות

העוזר שלכם במטבח

מדור יין