בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך מצילים סירים ומחבתות ממוות בטרם עת

איך בוחרים, מנקים ומאחסנים סירים, מחבתות ושאר כלי בישול?

36תגובות

כשף ארוחת הפנקייק והבייקון של בקרי יום ראשון בבית משפחתי, היתה בי רתיעה עמוקה מהלהבה השמאלית-קדמית בתנור שלי, בשל חוסר יכולתה להפיץ חום באופן שווה. מסע החיפוש שלי בעקבות בייקון לא חרוך, ידעתי בעצמותי, ייכשל אלא אם כן האלים יפילו בחיקי מטבח תוצרת "ויקינג ריינג'". נשימה עמוקה. כן, אני עד כדי כך בור. וזה לא שיש לי תירוץ. במשך שנים אשתי אומרת לי לכבד את כלי המטבח שלנו קצת יותר, כי מחבת הרוסה יכולה להרוס אוכל באותה קלות כמו תנור מקולקל. ומכיוון שלא קניתי את הלוגיקה הזאת, ביקשתי משלושה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו