בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לשזף שזיפים בתנור: מתכוני עוגות ועוף

הם מהפירות הכי מתאימים לבישול ואפייה, להכנת ריבות ומשקאות משכרים, ובתנור צבעם האדום מסמיק עוד יותר וטעמם נעשה עז. עונת השזיפים החלה

3תגובות

מבין תענוגות הקיץ, השזיפים הם מהפירות המענגים שיש, אם כפרי בשל נוטף עסיס ואם בתוך מאפה צבוע באדום בוהק. טעם השזיפים עמוק ונע בין מתוקים וחמצמצים, וניחוחם כשל פריחה עם שמץ של שיכר. הם גם בין הפירות המתאימים ביותר לאפייה ובישול, והעונה שלהם החלה כידוע בשבועות האחרונים. יש בעולם מאות זנים של שזיפים, בטעמים, צורות וצבעים שונים: חמוצים, מתוקים, שמנמנים, קטנטנים, צרים או פחוסים, אדומים, צהובים או כתומים. אבל ראשיתו של שזיף הבר באזורנו: הוא התגלה ככל הידוע בסוריה ומשם התרחב לכל אגן הים התיכון ונדד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו