בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרוץ בי-ם אחרי משאית כדי לאכול גורמה

למה מגיעים אנשים מכל קצות ירושלים ועומדים בתור כדי לאכול מ"אוטואוכל"? מסע קולינרי בשכונות העיר עם השף אסף גרניט. מנת היום: מסאלה דוסה. ואיך כל זה קשור למאבק בכשרות הרבנית

7תגובות

"עכשיו בשביל הפרויקט אני בעניין, אבל באופן כללי בשום פנים ואופן לא ארצה לעבוד ב'פוד טראק'" אומר שף אסף גרניט ("מחניודה") בתחילתו של פרויקט "אוטואוכל", שבמהלכו הוא נדרש להוביל מסע זלילות קרחניסטי במשך חודש, מתוך מטבח ארעי שנבנה במשאית, יחד עם צוות טבחים מהמסעדה שלו. "אנחנו דווקא נהנים לצאת מהמסעדה, להיות כל כך קרובים לקהל, להכין אוכל ולראות אותם אוכלים אותו מיד" אומרים הטבחים. גרניט דווקא לא: "אני מיזנתרופ. קשה לי המגע עם בני אדם". "ומה אם הם חמודים?" אני שואלת, ומצביעה על הקהל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו