בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך גורמים לנו לפחד מבשר

סוכר, מלח, חלב ועוד שלל מאכלים קמים עלינו לכלותנו. האומנם? ספר חדש מאת הרווי 
לוינשטיין טוען כי אנו
 נופלים קורבן להפחדות מזון המשתנות מעת לעת ומשרתות אינטרסים שונים.
 אז מה מומלץ? לקחת עם קצת מלח את המחקרים שצצים בלי הפסקה

107תגובות

זרקתם את כל המלחיות בבית לפח? ברור. רק בשבוע שעבר קיבלנו תזכורת לכך שהדבר שהכי מסוכן לנו נמצא על שולחן האוכל. גרגרים לבנים קטלניים שעשויים לגרום לחץ דם גבוה, שבץ מוחי, מחלות אוטואימוניות והתקף לב. אם המחיר למניעת כל אלו הוא הימנעות, לא נורא, נסתדר עם אוכל תפל. אנחנו מסוחררים מהשפע. מתביישים בעצמנו שנכנענו לקרטיב מנטה, מהללים מזונות־על יקרים וסבורים שפרוסת לחם לבן עם חמאה תהרוג אותנו במקום. ומה אם כל מה שאנחנו יודעים עד היום על הקשר בין אוכל למחלות יתברר כטעות, ובעצם התזונה המושלמת לאדם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו