בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כוהנת האוכל הכשר

המתכון של ג'יימי גלר לכשרות שמחה

מתוככי רמת בית שמש מנהלת ג'יימי גלר עסק בינלאומי של מדיה והוצאה לאור המוקדש כולו לאוכל כשר. בשיחה לרגל הקרנת הסדרה "חדוות הארץ" שבהפקתה בפסטיבל לקולנוע יהודי, היא מספרת איך הפכה מ"כלה שלא מבשלת" לאלופת הארוחות המשפחתיות ואיזה טעם היה לבייקון בימיה כניו יורקרית חילונית ופרועה

7תגובות

אחת הנשים החרוצות ביותר בתחום האוכל בישראל היא עולה חדשה, אם לחמישה ילדים שמתגוררת ברמת בית שמש האנגלו־חרדית. האשה הזאת, ג'יימי גלר, הקימה רשת מדיה בינלאומית שמוציאה לאור מגזין דו־חודשי, משתפת פעולה עם בלוגרים ושפים, משיקה קמפיינים עם חברות ענק, מחברת רבי מכר ומצלמת סדרות בנושא אחד - אוכל כשר. מחר (חמישי) תקרין את הסדרה העצמאית שלה, "חדוות הארץ", בפסטיבל הקולנוע היהודי, ולאחריו תשיק את ספרה השלישי, "Joy of Kosher", שיצא בהוצאת הספרים היוקרתית הרפר קולינס. בין מתכוני הספר: גפילטע פיש אפוי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו