"רויאל שף" - כשנתן כהן מכין ג'חנון בלונדון

אין לו פלאפון, מכונית או חשבון בנק, והוא לא יודע מה זה אוכל מולקולרי. איך נהפך נתן כהן, 
ממסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, למתמודד הבולט ביותר בתוכנית "רויאל שף"?

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דפנה ארד

נתן כהן נשען על השלט שבכניסה למסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, שנהפך כבר מזמן לאימג' ויראלי. הוא כתב את הדברים לפני שנים - די עקום, בטוש אדום, בלי לוגו או מומחה למיתוג, והוא מקריא אותם: "בס"ד הבית התימני. למה זול פה? מפני שאני בעל המקום, אני הטבח, אני גם מלצר, אני עושה סלטים, אני הקניין, אני אופה בטבון, אני גם עושה כלים, אני גם משגיח כשרות, מינימום הוצאות".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ