בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"רויאל שף" - כשנתן כהן מכין ג'חנון בלונדון

אין לו פלאפון, מכונית או חשבון בנק, והוא לא יודע מה זה אוכל מולקולרי. איך נהפך נתן כהן, 
ממסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, למתמודד הבולט ביותר בתוכנית "רויאל שף"?

23תגובות

נתן כהן נשען על השלט שבכניסה למסעדת "הבית התימני האוריגינלי" בבאר שבע, שנהפך כבר מזמן לאימג' ויראלי. הוא כתב את הדברים לפני שנים - די עקום, בטוש אדום, בלי לוגו או מומחה למיתוג, והוא מקריא אותם: "בס"ד הבית התימני. למה זול פה? מפני שאני בעל המקום, אני הטבח, אני גם מלצר, אני עושה סלטים, אני הקניין, אני אופה בטבון, אני גם עושה כלים, אני גם משגיח כשרות, מינימום הוצאות". אם היה צד שני לשלט, היה בוודאי כתוב עליו - "בס"ד נתן כהן. איך אני שומר על עצמי אוריגינלי? אין לי אוטו, אין לי פלאפון, אין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו