בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קוקטיילים אכילים 
כבר שתיתם?

מי אמר שקוקטייל חייב להיות משקה? הטרנד החדש בתחום הוא 
קוקטייל שאפשר לאכול - עם סכין, כפית או מזלג, בלי קש

תגובות

הקוקטיילים הצטרפו לתנופת החדשנות במטבח המקצועי ונהפכו לזירת השעשועים המרכזית של הברמנים: אלה מכנים עצמם "מיקסולוגים" ולענף המזיגה הערבוב והתיבול - "מיקסולוגיה". הם מציגים פרשנויות אישיות לקוקטיילים ותיקים ומנסים להמציא מחדש את הגלגל בעזרת קסמי המטבח המולקולרי. ובכל זאת, כשזה מגיע לבילוי על הבר או לליווי למשקה, השתיינים הישראלים מעדיפים לבחור מתוך התפריט את הדבר האמיתי - משקה חריף, יין או בירה. האם הבעיה היא ברעיון הערבוב? כבר לפני 30 שנה כתב יוחנן פלד ב"ספר הקוקטיילים" (מודן) על חוויותיו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו