בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט בסגנון פולוק

כיום כל שף נדרש לתת דעתו לצילחות - מונח גסטרונומי לארגון המנה טרם הגשתה. כך, במסעדות יצירתיות במיוחד, המנה תזכיר לכם אולי ציור או פסל במוזיאון

תגובות

רגע, אנחנו יודעים שאתם רעבים, שאתם מוכנים לנעוץ את המזלג המבריק ככלי ניגוח בצלחתכם. אבל לפני שתפרקו ותזללו את המנה היפייפייה שמונחת לפניכם, הביטו בה לרגע. אבל ממש הביטו. אם במקרה אתם סועדים באחת המסעדות היותר יצירתיות בניו יורק – או בשיקאגו או בקופנהאגן, סן פרנסיסקו או סאו פאולו – יכול להיות שמה שאתם רואים מזכיר ציור או פסל במוזיאון לאמנות מודרנית (או את ההתנסות האחרונה של ילדכם בצבעי ידיים). האופן שבו מונח האוכל - במריחות או בסלסולים על צלחת לבנה, בקערה קרמית, בערימה החבויה תחת גבעה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו