בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אם העם לא בא אל השף, השף יבוא אל העם

מאיר אדוני, האיש הכי אמוציונאלי בעולם האוכל הישראלי, יודע שהציבור חושב שהוא אליטיסט מתנשא. על החזון של מטבח עילי ישראלי הוא לא מוכן לוותר, אבל ריאליטי כמו "משחקי השף" נראה לו אמצעי לגיטימי לקרב את הקהל לדרכו. בדרך, כמקובל בז'אנר, זולגות הדמעות מעצמן

38תגובות

ואלה המספרים היבשים: מאיר אדוני, בן 41, נמצא במטבח המקצועי למעלה מ–20 שנה. הוא השף האחראי של שלוש מסעדות בתל אביב (כתית, המזללה ובלו סקאי). מסעדה רביעית בדרך. מסעדת כתית, מסעדת הדגל, קיימת 12 שנה והחליפה במשך השנים ארבע כתובות ומשכנים. בכפר רות הכילה המסעדה 36 מקומות ישיבה. בנצר סרני 90 מקומות. בגלגול התל־אביבי הראשון, שכנה המסעדה במשך שבע שנים ברחוב היכל התלמוד, והכילה 50 מקומות ישיבה. במקום משכנה הנוכחי, צמוד למסעדת המזללה המספקת לה גב כלכלי, מכילה המסעדה 25 מקומות. אתה מגדיר את...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו