בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לריב עם האויב אם אפשר לאכול איתו

הדרך אל הלב עוברת בבטן - כך מאמינים צמד אמנים אמריקאים, שמגישים לתושבי פיטסבורג מאכלים ממדינות שנמצאות בסכסוך עם ארצות הברית. יותר מכל מצליח האוכל הקובני, הם מספרים, ואחריו הפרסי

7תגובות

ג'ון רובין ודון ולסקי, צמד אמנים אמריקאים, מצאו דרך קולינרית מתוחכמת להעלאת המודעות של בני ארצם לסוגיות של מדיניות חוץ. בשנת 2010 הם הקימו בעירם, פיטסבורג, דוכן אוכל שבו מוגשים פריטי מזון ומשקה ממדינות שארצות הברית נמצאת בסכסוך עמן. ולא חסרות מדינות כאלה. איראן, קובה, אפגניסטאן, ונצואלה וצפון קוריאה, כבר סיפקו את מטעמיהן. אחת לחצי שנה מתחלף התפריט במקום, המכונה Conflict Kitchen, ואתו מתעדכנים הקונצפט הגרפי והחזית הצבעונית של המבנה. לפני כל גלגול חדש של המסעדה יוצאים ולסקי ורובין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו