בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף סבסטיאן גודאר: גם יפה וגם אופה פאי לימון

הקרואסון שלו דורג שני בפריז והוא עבד עם הקונדיטור פייר הרמה. סבסטיאן גודאר, שבא לארץ עם משלחת שפים מובילים במסגרת שבוע המטבח הצרפתי, מספר למה חזר למאפים קלאסיים ומה דעתו על הרוגעלך

6תגובות

סבסטיאן גודאר (44) מתמקד בהחייאת עוגות שנרמסו תחת גלגלי הקידמה: "הבעיה של השפים בצרפת היא שכולם רוצים להיות יצירתיים. אני מצטער אבל הם לא מצליחים בכך", הוא אומר. "וחבל לנסות, יש מספיק מאכלים טובים ומתכונים נהדרים ומסורתיים שאפשר להכין. קודם צריך להתמחות באפייה המסורתית, ואחרי זה להיות יצירתיים. כמו פיקסו, אבל פיקסו היה רק אחד. או כמו בכדורגל, זידאן יש רק אחד. קודם צריך להיות מיומן ביותר בחומר הרקע, לעבוד עם חומרי גלם מובחרים, ולאט לאט להשתפר וללמוד איך לעשות את הדברים בסגנון אישי". הוא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו