בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טֶף, הסופר-פוד החדש שכובש את העולם

נטול גלוטן, עשיר בסידן, בברזל ובחלבון — טֶף, הדגן הלאומי של אתיופיה שממנו עשוי גם האינג'רה, תופס את מקומה של הקינואה כסופר־פוד הבא. בעקבות עליית מחירו בעשור האחרון הוא כבר אינו נגיש לחסרי האמצעים במדינה

70תגובות

את פניהם של הנוסעים הנוחתים בשדה התעופה של אדיס אבבה מקבלים תצלומים של דגנים זהובים, של זרעים זעירים בגון אוכרה אדמדם ושל גברים המתקבצים סביב פנקייק ענק. לוחות המודעות מתגאים ב"טֶף, הגידול נטול הגלוטן האולטימטיבי!" אתיופיה, אחת המדינות העניות בעולם, קנתה לעצמה מוניטין מפוקפקים בשל הביטחון התזונתי המעורער של אזרחיה; אבל אתיופיה היא גם מולדת הטף, דגן עתיק ועתיר יתרונות תזונתיים, שלאט לאט מוצא לו מקום בחנויות הטבע באירופה ובארצות הברית. זרעיו הזעירים של הטף — שמזכירים בממדיהם זרעי פרג...

יש לכם מתכונים? המלצות? מוקדי מכירה? שתפו


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו