תפוס את הכרישה: מתכונים לשבת

באירופה, באסיה או במזרח התיכון, עם סלמון, קציצות עוף או במרק: טעמה המתקתק והעדין של הכרישה והניחוח השומי שלה משדרגים תבשילים בכל מקום

לימור לניאדו תירוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש

לא סתם יש לכרישה שמות רבים - לוף, פראסה, פורי, פווארו - היא נפוצה כמעט בכל תרבות ומשמשת כירק בסיס המעשיר בטעמו ובמרקמו הסמיך תבשילים רבים, ממטבחי אירופה, דרך אסיה ועד המזרח התיכון. לכרישה אופי שונה מהבצל - טעמה עדין יותר ואין בה את החריפות המעקצצת. לאחר הבישול טעמה נותר עשבוני ורענן עם מתקתקות כלשהי. הניחוח השומי הקל שלה משתלב נפלא בכל תבשיל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ