בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תפוס את הכרישה: מתכונים לשבת

באירופה, באסיה או במזרח התיכון, עם סלמון, קציצות עוף או במרק: טעמה המתקתק והעדין של הכרישה והניחוח השומי שלה משדרגים תבשילים בכל מקום

תגובות

לא סתם יש לכרישה שמות רבים - לוף, פראסה, פורי, פווארו - היא נפוצה כמעט בכל תרבות ומשמשת כירק בסיס המעשיר בטעמו ובמרקמו הסמיך תבשילים רבים, ממטבחי אירופה, דרך אסיה ועד המזרח התיכון. לכרישה אופי שונה מהבצל - טעמה עדין יותר ואין בה את החריפות המעקצצת. לאחר הבישול טעמה נותר עשבוני ורענן עם מתקתקות כלשהי. הניחוח השומי הקל שלה משתלב נפלא בכל תבשיל. בכרישה דווקא החלק הגלוי מעל האדמה, הירוק הכהה, עמוס בחול, כי הגשם או מי ההשקיה מתיזים עליו נטפי בוץ. הנתזים נוזלים לתוך הגלדים הפנימיים ומשאירים אחריהם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו