בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה הוא הסוד של תבשיל טנדורי מוצלח?

גולת הכותרת של התבשילים בהודו היא העוף או הדג בטנדורי. אבל הטנדורי המקורי הוא לא רוטב או מנה, אלא התנור עצמו. או ליתר דיוק, תנור חם אש

3תגובות

לפני חמש שנים ביקרתי לראשונה בהודו, מאז אני משתדלת להגיע אליה פעם בשנה. כל פעם למקום אחר, למטבח אחר, לנופים וריחות חדשים. בשבילי זו החופשה האולטימטיבית, שם אני ממלאת מצברים וחוזרת מלאה בהשראה ובכוחות מחודשים. אני אוהבת אוכל הודי - את הפשטות שלו, את עושר הטעמים והתבלינים ואת צורת האכילה השופעת. הארוחה הראשונה בהודו תמיד תהיה עם נאן תרד חם המריח משום וחמאה, ראיטה יוגורט צוננת, פאלק פניר ששוחה במחית תרד מתובלת וגולת הכותרת: עוף או דג בטנדורי. טנדורי הוא לא שם של מנה או של רוטב אלא שם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו