טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אסונות הבישול הגדולים של השפים הישראלים

הנתח היקר של שאול בן אדרת שהומלח בטירוף, המטבח של פול אסנהיים שנדלק, ארוחת הבשר שהכינה פותנה ג'אבר לצמחונים וכד אנשובי בשמן שהתנפץ לרימה אולברה. כך אכלו השפים את מה שהם בישלו

תגובות

פאשלות שנובעות מחוסר ניסיון קורות בתדירות גבוהה למי שעושים את צעדיהם הראשונים במטבח. בארוחת ערב בדירת סטודנטים קטנה, אחד הגאונים הציע לאפות חציל בטוסטר־אובן. הוא גילגל אותו פנימה, והמשכנו לפטפט בהנאה במטבח, עד שנשמע פיצוץ. הטוסטר־אובן ירה עלינו חתיכות רותחות וחלקלקות של חציל, החשמל נפל, והשתרר שקט מביך שבזכותו כולנו למדנו שיש לנקב חציל לפני אפייה. הלקח לא השביע אותנו, ארוחת הערב התבטלה ועסקנו בלהתקלח ולנקות את הקירות והתקרה. גם שימוש בעזרים לא מונע אכזבות. נזכיר את כל אותם מתכונים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות