שונאים אוכל מסוים? כדאי שתטעמו שוב

אם תמיד שנאתם פטריות, לא הבנתם מה הסיפור של הסלק או חשבתם שלפפאיה יש טעם של גרביים - כדאי לכם לנסות שוב. "הטעם שלנו משתנה כל הזמן", אומר מומחה למדעי הטעם. "לא מדובר במשהו שקורה בפה, 
אלא משהו שקורה עמוק יותר במוח"

פרנק ברוני
ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פרנק ברוני
ניו יורק טיימס

את החיים ניתן לחלק לתקופות שביניהן מפרידים גבולות ברורים. יש את תקופת התום וחוסר האונים לפני קבלת רישיון הנהיגה, ואת פוליסות הביטוח ודו"חות התנועה שאחרי. יש את עידן הטרום־משכנתא, כשבעל הבית מטפל במקרי חירום בצנרת, ואת עידן הפוסט־משכנתא, כשאתה ניצב לבדך מול נזילות.

יש סלידה מסלק, ויש הערצה לסלק.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ