בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

גוז'ר - המתאבן המסורתי מחבל בורגון

גוז'ר הוא מתאבן מסורתי עגול מחבל בורגון שבצרפת, העושה שימוש בבצק רבוך לאפיית פחזניות. מגישים אותו כשהוא חמים או בטמפרטורת החדר, ולצדו פירות קיץ מתוקים או פרוסות גבינת עזים טרייה

2תגובות

אחר הצהריים מתארך ושעות האור מתמשכות עד לאחרי השכבת הילדים. ארוחת הערב נאכלת לאט וללא חיפזון וקרני שמש אחרונות מסנוורות את הסירים התלויים על קיר המטבח עד שהם מנצנצים את התקרה והארונות בשברי מנסרות רבות גוון. זוהי שעת החסד. ליד השולחן תולים בי הילדים את עיניהם הגדולות ומבקשים עוד סיפור אחרון על מה שהיינו, פעם, מזמן. אני מספר להם איך היה פעם, בעיירה שלנו בפולין, ומה אכלנו, ואיך נראתה סבתא כשהיתה צעירה וגם שר להם ניגון ביידיש שבורה ומהססת. באמת, אבא? פעם גרנו בפולין? בת כמה הייתי? מביטה בי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו