בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כל מנה שתכינו עם פקיילה תצדיק את המאמץ

הזמן שאורכת הכנת הבסיס לפקיילה — מתרד או ממנגולד — עומד ביחס ישר לטעמו העמוק והעשיר ולמרקמו המתמסר

8תגובות

העלים ירוקים מאוד, נוצצים מן הטל, שאריות הרגבים על פניהם והם ממלאים את הסל עד גדותיו. כשמעבירים את כף היד ביניהם נשמעות לחישות והיצמדויות ורחש נשבר, קולות העשב והאדמה, כמו אהובים הנחים בשדה. את העלים היא הופכת אל תוך הכיור הרחב, שוטפת והופכת בהם בזרם המים, משפשפת בין ידיה, מרימה ומועכת ואחר ממלאה את הכיור במים ובמלח ומניחה לעלים שיעמדו בו עוד שעה תמימה וירפו אחיזתם משאריות החול שדבק בהם. היא יודעת: אין עצה ואין תבונה כנגד הזמן. בידיים הרטובות היא אוספת את העלים מן המים אל הסיר, והאגם שבכיורה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו