בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רוצים שוקולד בריא? תוסיפו לו שעועית

לקראת ט"ו באב, הצעות לפינוק האהוב או האהובה בטראפלס שעועית שחורה או גלידת שוקולד ואבוקדו

10תגובות

לקראת ט"ו באב גובר העניין בשוקולד, גם בשאלה אם הוא בריא או לא ובעיקר בהשפעה הברוכה שמיוחסת לו בטווח התחומים שבין רוממות רוח לתשוקה. לכבוד החג והמיתוס הזמנתי את רונית לב, אמנית שוקולד ומטפלת באמצעותו, לסדנה שעיקרה הבלטת יתרונותיו של השוקולד והקטנת חסרונותיו, וגם לשיחה על כללי אצבע שעוזרים להכין ממתקים בריאים במטבח הביתי כאשר התהליך, לא רק התוצאה, מענג ומלהיב. הבעיה של השוקולד התעשייתי פולי הקקאו, שמהם מיוצר השוקולד, עשירים, כך לפי הפרסומים, בנוגדי חמצון ששמם פלבנולים. האחרונים נודעים ביכולתם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו