בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתחם האוכל שמעורר מחלוקת בפריז

אופים ומסעדנים לבושים היטב שימכרו מזונות יוקרתיים בחללים מעוצבים ובשימוש במרכיבים ביולוגיים - למה מתחם האוכל העירוני החדש בפריז מעורר מחלוקת בקרב התושבים?

4תגובות

בבוקר שטוף שמש לא מכבר צועד סדריק נודון, יזם צרפתי עשיר וחובב אוכל טוב, ברחוב שקט בשכונה פריזאית הקרויה "או מארה" (המארה העליון) ומורה בידו לכיוון כמה חזיתות מוגפות של חנויות. רעש מקדחות מפלח את האוויר. "כאן יהיה האטליז", אומר נודון ומציץ אל תוך החלל הלא גמור שרצפתו מכוסה שכבת נסורת. "זה יהיה מקום מעוצב לגמרי, עם ספרייה, כדי שאנשים יוכלו לחשוב על הבשר", הוא אומר. "ושם תהיה חנות הגבינות; הן יהיו שמורות במגירות מעוצבות, והלקוחות יוכלו לבקש לראות אותן ולקבל עליהן הסברים". הוא מצביע על חנויות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו