צעד אחר צעד אל מנת השניצל הטובה ביותר

החומוס והפלאפל יכולים לשבת לנוח רגע בצד. הם אמנם השולטים ברחוב, אבל בבית הכבוד האמיתי הוא לשליט היחיד השניצל

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

החומוס והפלאפל יכולים לשבת לנוח רגע בצד. הם אמנם השולטים ברחוב הישראלי, אבל בבית הכבוד האמיתי הוא לשליט היחיד – השניצל. אמנם מקומות אחרים בעולם רשומים עליו כבעלים, אך אפשר להגיד בשקט ובצנעה שכיום כמעט בכל בית בישראל מכינים שניצל, ואם זה לא לאומי – מה כן? בניגוד למה שנוטים לחשוב עליו השניצל נולד דווקא בצפון  איטליה ומשם זחל אל אוסטריה והתמקם שם כמאכל הלאומי הרשמי, אך היו אלה הגרמנים שהעניקו לו את השם. בכל מקום הוא מבוצע בגרסה מעט שונה, אבל עיקרון ההפעלה הוא זהה: שימוש בבשר דק יחסית שעטוף בבלילה של פירורי לחם וביצה. על אף שכל אימא אחראית בעצם על השניצל הטוב בעולם, במדריך הנוכחי ננסה לקחת אתכם צעד אחר צעד אל המנה הטובה ביותר, החל משלב בחירת הבשרים ועד מתכון מנצח. בואו נתחיל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ