בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צעד אחר צעד אל מנת השניצל הטובה ביותר

החומוס והפלאפל יכולים לשבת לנוח רגע בצד. הם אמנם השולטים ברחוב, אבל בבית הכבוד האמיתי הוא לשליט היחיד השניצל

27תגובות

החומוס והפלאפל יכולים לשבת לנוח רגע בצד. הם אמנם השולטים ברחוב הישראלי, אבל בבית הכבוד האמיתי הוא לשליט היחיד – השניצל. אמנם מקומות אחרים בעולם רשומים עליו כבעלים, אך אפשר להגיד בשקט ובצנעה שכיום כמעט בכל בית בישראל מכינים שניצל, ואם זה לא לאומי – מה כן? בניגוד למה שנוטים לחשוב עליו השניצל נולד דווקא בצפון  איטליה ומשם זחל אל אוסטריה והתמקם שם כמאכל הלאומי הרשמי, אך היו אלה הגרמנים שהעניקו לו את השם. בכל מקום הוא מבוצע בגרסה מעט שונה, אבל עיקרון ההפעלה הוא זהה: שימוש בבשר דק יחסית שעטוף בבלילה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו