בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חזרה לבית הספר: ארבעה רעיונות לכריך מושקע במיוחד

הילדים חוזרים למסגרות, הגיע הזמן שתחזרו להשקיע קצת בעצמכם: השף עמוס חיון מציע ארבעה רעיונות לכריכים לילדים גדולים שיעשו לכם את היום

תגובות

כששואלים אותי בתור שף: "מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול", אז אני תמיד אומר "תנו לי כריך חביתה טוב וקניתם אותי״. כשאני רוצה לפנק את עצמי בבית, אני מכין את הכריך המושלם מבחינתי, שעשוי מחביתה אורגנית, ריקוטת טימין בתוך לחם לבן טרי טרי. איך עושים ריקוטה בבית? בקלות. לטובת העניין אני מכניס לקערת ערבול כוס ריקוטה טרייה, שתי כפות עלי טימין, מעט שמן זית ומעט מלח ים, ומועך הכל עם מזלג ומורח על הלחם. חצי פשוט, חצי מיוחד וטעם שהולך איתכם לאורך כל היום. אחרי שהילדים חזרו לגן ולבית הספר, למה שלא תחזרו גם אתם...

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו