מתכונים לסלטים קלילים של קיץ

התאנים, האבטיח, הגבינה הבולגרית, הדגים הטריים והחצילים: זה הזמן הטוב ביותר לסלטים מרעננים. השף עמוס שיאון מגיש סלטים קלים עם טוויסט

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
עמוס שיאון, שף אורח

התאנים, האבטיח, הגבינה הבולגרית, הדגים הטריים, החצילים והרימונים: זה הזמן הטוב ביותר לסלטים מרעננים וטריים. השף עמוס שיאון (הלנה בנמל) מגיש 6 סלטים קלים עם טוויסט

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ