בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע לכפר קטן באיטליה בעקבות הפולנטה האמיתית

בהרים שבצפון מחוז לאציו הקימו כמה אמנים מרכז בשם "אוזו", והראו לי את הדרך אל המסורות המקומיות ואל הפולנטה המושלמת. יש כמובן גם מתכון

13תגובות

כל מי שמכיר אותי יודע שהדבר שהכי מעניין אותי הן מסורות מקומיות של אוכל ורפואה, וכולם יודעים שבאיטליה יש מסורות אוכל ייחודיות שאין באף מקום אחר. אולי זה מפתיע, אבל זה לא מה שהביא אותי לאיטליה. לכל אזור בעולם יש את המסורות שלו ואם בודקים היטב מגלים תמיד אוצרות מדהימים של אוכל מקומי המותאם לאקלים, שגדל באזור, מכינים אותו באותו אופן כבר אלפי שנים ויש לו כבר משמעויות תרבותיות מורכבות ולרוב אף הבטחות תזונתיות מופלגות (ויש לכך הסבר מחקרי גלובלי בתיאוריה שנקראת Lock & Key, חפשו אותה ברשת). את המסורות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו