בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יומן מסע קולינרי בהו צ'י מין סיטי

מטונפת, רותחת, פיוטית ומסחררת: אסנת הופמן גילתה בהו צ'י מין סיטי (לשעבר סייגון) אוכל רחוב מופלא שיש בו תבונה ושלטון נשי בלתי מעורער

3תגובות

"i have arrived, i am home- in the here and in the now" (thich nhat hanh) אני יוצאת משדה התעופה, נכנסת למונית ומשתלבת בזרם הקולח של טוסטוסים ואוטובוסים מפויחים. אני חוצה את העיר דרך הבתים הצרים והגבוהים, כל אחד בצבע אחר. עוברת דרך האוויר הסמיך, המתובל, המעושן, שמתפתלים בו כמו נחשים זרמים של סוכר שרוף וגריל פחמים, אורז וביוב. זו שעת בין ערביים והאור צבוע בוורוד, גשם דק וחם יורד ואני שואפת אותו עמוק ונזכרת בתחושה הזו בגוף: חזרתי. סייגון. מטונפת, מהממת, דביקה, פיוטית, הזויה, מסחררת בערבול חושני....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו