יומן מסע קולינרי בהו צ'י מין סיטי

מטונפת, רותחת, פיוטית ומסחררת: אסנת הופמן גילתה בהו צ'י מין סיטי (לשעבר סייגון) אוכל רחוב מופלא שיש בו תבונה ושלטון נשי בלתי מעורער

אסנת הופמן, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אסנת הופמן, שפית אורחת

"i have arrived, i am home- in the here and in the now"
(thich nhat hanh
)

אני יוצאת משדה התעופה, נכנסת למונית ומשתלבת בזרם הקולח של טוסטוסים ואוטובוסים מפויחים. אני חוצה את העיר דרך הבתים הצרים והגבוהים, כל אחד בצבע אחר. עוברת דרך האוויר הסמיך, המתובל, המעושן, שמתפתלים בו כמו נחשים זרמים של סוכר שרוף וגריל פחמים, אורז וביוב. זו שעת בין ערביים והאור צבוע בוורוד, גשם דק וחם יורד ואני שואפת אותו עמוק ונזכרת בתחושה הזו בגוף: חזרתי.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ