בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שיעור באפייה: הקלאסיקה של העוגיות

השפית קונדיטורית מאיה רביבו מציעה שיעור באפייה עם מתכונים קלאסיים של עוגיות: לינזר, שוקולד צ'יפס עם פקאן, ויטראז' ועוגיות חתונה מקסיקניות

3תגובות

הכינו את התה. השפית קונדיטורית מאיה רביבו (מבית הספר לבישול של דן גורמה) מלמדת ארבעה מתכונים שהפכו כבר לקלאסיקה של עולם העוגיות: לינזר, שוקולד צ'יפס עם פקאן, ויטראז' ועוגיות חתונה מקסיקניות. עוגיות לינזר עוגיות ויטראז'-פלורנטין עוגיות "חתונה מקסיקנית" עוגיות פקאן שוקולד צ'יפס

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו