בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הזלילה הגדולה: שלושה ימים של אוכל משובח בברצלונה

חומרי הגלם משובחים, הקאווה מעולה וזולה וכמובן - טאפאס על טאפאס ללא הפסקה: השף יהונתן ברבי (ויקי כריסטינה) חזר משלושה ימים עמוסים באוכל ואלכוהול ועם רשימה של המלצות איפה לאכול בברצלונה

7תגובות

אוי ברצלונה, ברצלונה. ביקור קצר בעיר המדהימה הזאת הצליח להשפיע עלי כשף עם סגנון מאוד מובהק. היא סיפקה לי השראה, רעיונות ודרך מחשבה שונה על סגנון הבישול שדבקתי בו עד שביקרתי בה. תמיד ידעתי שעל מנת ליצור תפריט חדש, מעודכן ומקצועי למסעדת טאפאס ולבר יין עליי להתקרב לסגנון הטאפאס האמיתי, לכן בהחלטה של רגע החליטנו בעלי המסעדה ואני שאסע ל"זלול את ברצלונה". מרגע שהגעתי לעיר זרקתי את הטרולי הקטן שלי על המיטה ויצאתי היישר אל שדרות הרמבלס המפורסמות שהיו ממש כמה דקות הליכה בודדות מהמלון ששכנתי בו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו