בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה זכה הטעם המר למיתוג כל כך שלילי?

ג'ניפר מקלאגן החליטה לשפר את התדמית של האוכל המר, אז היא הקדישה לו ספר שלם. בראיון עמה היא מסבירה מדוע אנחנו נרתעים ממנו, ואיך רותמים את המרירות לסעודת מלכים. לא למרירים בלבד

4תגובות

זיכרון מאשכולית שנאכלה לפני יותר מ-50 שנה הוליד ספר שעוסק בטעם מר. ג'ניפר מקלאגן התאוותה לאכול אשכולית מרירה, כמו פעם, ויצאה לחפש אותה בחנויות. היא לא מצאה. בשיחה עם חברה הן ניסו להיזכר מתי היתה הפעם האחרונה שנתקלו באשכולית עסיסית כזאת, עם בשר לבן. פלחי האשכולית המרירה עם מעטה הסוכר שפיזרה אמה של מקלאגן והגישה לה כל בוקר בכפית לפני שהלכה לבית הספר במלבורן שבאוסטרליה השתנו. מקלאגן עברה להתגורר בצפון אמריקה וכיום האשכולית היחידה הזמינה לה היא גרסה ורדרדה ומתקתקה, נטולת מרירות, כחלק מהחנופה לחיך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו