אבי קונפורטי, שף אורח

לונדון, בירת אנגליה, היא אחת הערים המעניינות, הגדולות והיפות ביותר לטעמי באירופה. תרבות, תיאטרון ואמנות תמיד היו מנת חלקה, אולם אוכל רב-גוני בכל צבעי הקשת במנעד טעמים, ריחות, מחירים ואיכות לא היה בה עד לפני פחות מעשרים שנה. האוכל האנגלי בכלל, ובלונדון בפרט, לא נשק מעולם לפסגת הקולינריה והצטייר כאפור, כבד מאד וככזה שלא מושך תשומת לב מיוחדת. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ