בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המלצת השף

איפה אוכלים ושותים בלונדון?

השף אבי קונפורטי (צפרה, טופולופומפו) ממליץ על חמישה מקומות חמים שיענו לכם על השאלה איפה לאכול, לשתות ולהיראות בבירת אנגליה האפורה והקרירה

5תגובות

לונדון, בירת אנגליה, היא אחת הערים המעניינות, הגדולות והיפות ביותר לטעמי באירופה. תרבות, תיאטרון ואמנות תמיד היו מנת חלקה, אולם אוכל רב-גוני בכל צבעי הקשת במנעד טעמים, ריחות, מחירים ואיכות לא היה בה עד לפני פחות מעשרים שנה. האוכל האנגלי בכלל, ובלונדון בפרט, לא נשק מעולם לפסגת הקולינריה והצטייר כאפור, כבד מאד וככזה שלא מושך תשומת לב מיוחדת.  בעשורים האחרונים, התנודות הסוציו-אקונומיות והפיננסיות של הכלכלה הגלובלית ובמוקד זה- האירופאית והבריטית, הביאו איתן המוני מהגרים ללונדון ואיתם גם טעמים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו