מנות הדגל

להכין את הטאפאס של רושפלד

השף יונתן רושפלד פותח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

במסגרת מדור "מנות הדגל" אנחנו חוזרים אל המנות הקלאסיות שמככבות במסעדות השונות. השף יונתן רושפלד פתח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות

מתכון למנת אספרגוס וחצילים

העדינות של האספרגוס עם הישראליות שבחציל זהו שילוב מנצח שאני מאוד אוהב.

חומרים:

1 חבילת אספרגוס

לרוטב חציל שחור - לבן:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ