בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מנות הדגל

להכין את הטאפאס של רושפלד

השף יונתן רושפלד פותח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות

8תגובות

במסגרת מדור "מנות הדגל" אנחנו חוזרים אל המנות הקלאסיות שמככבות במסעדות השונות. השף יונתן רושפלד פתח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות מתכון למנת אספרגוס וחצילים העדינות של האספרגוס עם הישראליות שבחציל זהו שילוב מנצח שאני מאוד אוהב. חומרים: 1 חבילת אספרגוס לרוטב חציל שחור - לבן: 1 חציל 200 גרם גבינת לבנה צאן 60 גרם שמן זית מלח מלח אטלנטי ההכנה: מקלפים את החלק התחתון של האספרגוס וחולטים במים רותחים עם מלח כשתי דקות ומעבירים למי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו