בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סופגניות 2014: מבחן הטעימה הגדול של "הארץ"

מקונדיטוריות בוטיק ועד פסי ייצור של מפעלי ענק, מהיקרות ביותר ועד סופגניות בשקל, קבלו את מצעד הסופגניות הטובות (והגרועות) שטעמנו מרחבי ישראל

15תגובות
דן לב

בכל שנה זה אותו דבר. רגע אחרי שחגי תשרי מסתיימים ראשוני הקונדיטורים החרוצים כבר עומלים על המצאת הסופגנייה מחדש ואת הוויטרינות מעטרות צלחות ואחר כך מבול של מגשים עם סופגניות. פעם הכל היה פשוט הרבה יותר: מכינים בבית סופגניות פשוטות וטעימות, או לכל היותר קונים במכולת סופגנייה גדולה ושמנמנה עם שלג של אבקת סוכר מעל וריבה אדומה ותעשייתית בפנים. אך הזמנים השתנו. לא ברור מתי ואיך נהפכו הסופגניות לכר הניסויים של השף קונדיטורים בארץ. כן, הבצק המטוגן עוד שם, אבל גם הוא בסכנת הכחדה. והריבה? היום אם זה לא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו