שבע סיבות טובות לצאת לאכול ולשתות ברחובות

בשקט בשקט ולא לגמרי מתחת לאף הופכת רחובות למוקד קולינרי תוסס - עם מנעד מקומות בילוי לאכול ולשתות בהם, מטבעונים רעבים עד קרניבורים תאבים, מפלאפל ועד אקלר

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

זה כבר זמן מה שרחובות, העיר שידועה בעיקר בזכות מכון ויצמן למדע והפקולטה לחקלאות, הופכת בשקט בשקט ולא לגמרי מתחת לרדאר למוקד קולינרי תוסס -  עם מנעד מקומות בילוי לאכול ולשתות בהם. לא רק לסטודנטים תפרנים או מיעוט סקרנים שרק במקרה נקלע לסביבה. וכן, הקשת הקולינרית רחבה דיה כדי להציע פתרונות לכולם: מטבעונים רעבים עד קרניבורים תאבים. או לאלו שעצרו לפלאפל אסלי או אקלר צרפתי, על הדרך. אלו הם שבעה מקומות ששווה להגיע אליהם, גם מרחוק.

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ