בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המלצת השף

ארבעה דברים שחובבי האוכל חייבים לעשות בסייגון

בכל ערב הופכים רחובותיה של הו צ'י מין סיטי למסעדה אחת גדולה. שף רונן סקינזיס (ממסעדת מאנטה ריי) רכב על טוסטוסים במסיבת אוכל אחת גדולה, הקפיץ תמנון וברח מהחום לאי של שקט ופירות ים מרהיבים

7תגובות
בלומברג

בחודש שעבר ביקרתי בהו צ'י מין סיטי, הרי היא סייגון, לסדנת אוכל וייטנאמית. על אף שמספר התיירים הישראלים לוייטנאם עולה בכל שנה, וברחבי תל אביב נפתחו מסעדות וייטנאמיות או מסעדות אסיאתיות עם מנות וייטנאמיות, עדיין נראה שהידע שלנו על המטבח הזה בארץ די דל.   נסעתי לסייגון בעקבות לין בין קאן ויונג מצוות הטבחיות הנאמנות המלוות אותי כעשור במסעדה (מאנטה ריי), כדי לחוות ולחקור את הטעמים החדשים שהן פתחו לי צוהר אליהם. אם יש מילה אחת שתיטיב לתאר את המטבח הווייטנאמי זאת תהיה המילה  "טקס". לכל מנה יש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו