המלצת השף

ארבעה דברים שחובבי האוכל חייבים לעשות בסייגון

בכל ערב הופכים רחובותיה של הו צ'י מין סיטי למסעדה אחת גדולה. שף רונן סקינזיס (ממסעדת מאנטה ריי) רכב על טוסטוסים במסיבת אוכל אחת גדולה, הקפיץ תמנון וברח מהחום לאי של שקט ופירות ים מרהיבים

רונן סקינזיס, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רונן סקינזיס, שף אורח

בחודש שעבר ביקרתי בהו צ'י מין סיטי, הרי היא סייגון, לסדנת אוכל וייטנאמית. על אף שמספר התיירים הישראלים לוייטנאם עולה בכל שנה, וברחבי תל אביב נפתחו מסעדות וייטנאמיות או מסעדות אסיאתיות עם מנות וייטנאמיות, עדיין נראה שהידע שלנו על המטבח הזה בארץ די דל.  

נסעתי לסייגון בעקבות לין בין קאן ויונג מצוות הטבחיות הנאמנות המלוות אותי כעשור במסעדה (מאנטה ריי), כדי לחוות ולחקור את הטעמים החדשים שהן פתחו לי צוהר אליהם.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ