בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ספיישל חורף

מהמרק ועד הקינוח: 5 מתכונים עם ערמונים של השף אביב משה

קר, אפרפר וסגריר עד שכמעט עולה התקווה שהרחובות המזרח תיכוניים יהיו לרגע לרחובות אירופה שריח הערמונים עולה ונישא בהם. אביב משה, השף של מסה ויאסו, רוקח חמש מנות ערמונים לוהטות, לכבוד החורף שבחוץ

תגובות
תומר אפלבאום

בין אם מטיילים ברחובות פריז או ברחובות ניו יורק, הערמון הוא כנראה מאכל הרחוב המזוהה והפופולארי במיוחד בין דוכני הרחוב החל מעונת הסתיו ועד האביב ומככב תמידית בירידי החורף, כשריח הקלייה הנפלא של פירותיו עולה מדוּדי הפח הלוהטים – מחמם את הרחובות הקפואים ומשכר את העוברים והשבים. מוצא הערמונים בדרום אירופה וטורקיה אבל תוכלו למצוא אותם כאן, וממש ממש עכשיו – נמכרים טריים בשווקים (או בכל ימות השנה, באריזות וואקום). בימי קדם נחשבו הערמונים כחומרי גלם בסיסי בקרב עניים שנוצל היטב בזכות היותו זמין וקל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו