רוני קשמין
רוני קשמין

איזו שנה עברה על שוק הפשפשים. אחרי שזחל חזרה לעניינים לפני כמה שנים, השנה האחרונה היתה רצופה במורדות ובעליות בעבור המתחם היפואי. אם את תחילת השנה החל האזור בצל הפיגועים שרוקנו אותו לחלוטין, כמו את יפו כולה, הנה בחודשים האחרונים (הרבה הודות לרגיעה הביטחונית) – שוב הולך שוק הפשפשים, ומתמלא. אחרי גל סגירות שאפיין את תחילת השנה, בחודשים האחרונים נפתחו בו מקומות מעניינים ובועטים שמחזקים את התמונה כי באמת מדובר באחד האזורים הקולינריים המעניינים שיש לתל אביב להציע. ובאמת, יש בו הכל, לכל קהל: מערבי ראשון ידידותיים לטבעוניים בשאפה, דרך צהריים בלקניים בצועניה, בישול ערבי עילי באל-עאשי, פטיסרי מעודן א-לה פריז במילק, הגלגול המחודש והנהדר של אונזה, או טעימות מדרום מזרח אסיה במסעדת אסיה החדשה ועד לילות רווי בשר ואלכוהול בפונדק או בסטלאר, הבּר הסמוך לו. מה שבטוח: שוק הפשפשים (שוּב) מתעורר לחיים. וכן, ידענו את זה כבר קודם וזה היה כאן מתחת לאף כל הזמן.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ