בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הערבה פורחת: איפה אוכלים בדרך לאילת?

גל של מסעדות, בתי אוכל ויצרנים קטנים מציף את הערבה התיכונה מציע תחרות עם הרשתות הגדולות ואלטרנטיבה טעימה בדרך לאילת

6תגובות
באדיבות המקום

בכל מה שקשור בלהגיע לאילת, הישראלים מתחלקים לשלוש קבוצות מרכזיות: אלה שמעמיסים את הרכב, מכינים עצמם נפשית לנסיעה הארוכה ומתכננים מראש איפה ומתי יעצרו בדרך. הקבוצה השנייה היא של אלו שאף פעם לא נוסעים לאילת, רק טסים. להם השאלה איפה יעצרו ומה יאכלו, פחות רלוונטית. קבוצה נוספת היא של אלה שאף פעם לא מגיעים לאילת, לא בטיסה, לא ברגל ולא ברכב, אבל עליה נדבר בהזדמנות אחרת. אחת הבעיות הקשות, יגידו גם הטסים וגם הנוסעים ברכב היא הדרך הארוכה ומספר המקומות המעניינים או אפילו הסבירים והבינוניים לעצור בואכה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו