הערבה פורחת: איפה אוכלים בדרך לאילת?

גל של מסעדות, בתי אוכל ויצרנים קטנים מציף את הערבה התיכונה מציע תחרות עם הרשתות הגדולות ואלטרנטיבה טעימה בדרך לאילת

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ